(untitled) (Texas Journal of Multidisciplinary Studies, 2022)
Maqolada qorakўl terilarni quritiş ƶarajonida aƶratuvci fazalar sirti orqali IDB fazadan ikkinci fazaga mass uzatilişi kўriʙ ciqiliʙ, quritiş ƶarajonidagi tizimda termodinamik muvozanatlaşgan holatda ўtajotgan taqsimlangan article number molekulasi ja’ni natiƶavij komponentlar oqimi, fazalarning physically-ximijavij xossalari turlica ʙўlganligi due to budget holda fazalardagi muvozanatlaşgan taqsimlangan komponentlar konцentraцijasi different (i.e., at T, p = const and C = var) balanced distribution (concentration functions of equilibria).